За нас

Православният сайт „Доксология БГ“ е създаден с цел да се просвещава и назидава всеки, който го посещава, с Христовото учение. Той стартира през 2015 г. На страниците му се публикуват новини, четива и изобщо статии на всякаква тематика, непротиворечащи на Учението на светата Православна Църква и в рамките на морално-етичния кодекс.


Общи условия за ползване

Администраторите и редакторите на „Доксология БГ“ носят отговорност само за публикуваните авторски материали на сайта, на които (материали) като автор е посочено името на сайта „Доксология БГ“. При ползването на друг източник на информация, то той задължително е цитиран и вината за евентуална неточност, неизчерпателност или невярна информация не е в „Доксология БГ“.

Администраторите и редакторите на „Доксология БГ“ не носят отговорност за съдържанието на коментарите от читатели, разположени под публикациите в сайта. Няма да се толерира неуважение към Бога, Свещ. Писание, Свещ. Предание, Църквата, вярата, свещенството, ближните; а още по-малко и богопротивната ерес – етнофилетизъм!

Ако забележите нарушение на нечии авторски права от наша страна, молим да ни извините и да ни съобщите, а ние ще реагираме.

С достъпа си до този сайт и публикациите в него, Вие приемате, че сте се запознали и сте приели условията за ползване. Тези условия могат да се променят по всяко време от администраторите на сайта.


Членове на „Доксология БГ“

Александър Иванов
(основател и главен редактор
Йордан Георгиев
(редактор, преводач, юрист)

E-mail за връзка с нас: doxologia_bg@abv.bgБАНЕРИ

Статичен банер – 318x109 px

 Динамичен банер – 318x109 px