ДА ПОМОГНЕМ НА ЙЕРОДЯКОН ДОРОТЕЙ (ДОБРОМИР) ГЕЧЕВ ДА СЕ ПОДЛОЖИ НА НЕОБХОДИМАТА МУ ОПЕРАЦИЯ


Йеродякон Доротей (Добромир) Гечев боледува от гангрена на един от пръстите на десния си крак, която налага оперативна намеса, и се нуждае от помощ.

От лятото на 2016 г. йеродякон Доротей води упорита борба с появила се гангрена на пръст от своя десен крак. Приложените терапии и една оперативна намеса до момента не довеждат до трайно подобрение. След курсове на лечение във Военно-медицинска академия в София и в Плевен в крайна сметка се стига до необходимост от ампутация на част от крака. За операцията са необходими около 600 лв., но освен тях са необходими средства за лекарства и медикаменти, патерици и количка (осигурената количка по линия на здравната каса се оказва счупена). До този момент средствата за лечението са осигурени от йеродякон Доротей и мнозина отзовали се на неговия апел за помощ. Нека доведем започнатото дело до край като предотвратим възможността на болестта да се разраства и разпространява.

Всички, които биха желали да помогнат могат да се обърнат към офисите на Еконт с молба за доставка (на финансови средства, патерици и др.) в Ловеч до адрес: Ловеч 5500,ул.“Княгиня Невинна“9, Добромир Гечев Стоянов. Необходимо е пратката да бъде доставена до адрес, поради затрудненото придвижване на йеродякон Доротей.

За повече информация: 0894 467 774 (йеродякон Доротей (Добромир) Гечев )
https://www.facebook.com/groups/1746200005662869/

Източник: Дякония. БГ

Коментари