ЦИГАНИ КЕЛЕШИ СЕ ИЗГАВРИХА С ПАМЕТНИКА НА ПЪРВИЯ СЛИВЕНСКИ МИТРОПОЛИТ


Пореден случай на гавра с паметник взриви интернет. Социалната мрежа буквално завря, след като във Фейсбук се появиха снимки на млади мъже, кацнали върху монумента на блаженопочиналия Сливенски Митрополит Серафим.

Към момента няма яснота кои са смелчаците, позиращи гордо на фотосите. Мнозина обаче предполагат, че младите келеши са цигани и са жители на град Сливен или околните села.
„Ето как се подиграват с нас, а институциите спят... Направо си ги мотивират да се гаврят с историята ни”, възмущава се Мая Костова.
„Аз като циганин също се отвращавам от такива типове, защото е долната мърша на стадото. Както всяко стадо си има мърши, този е една от тях”, пише Васил Василев.
„Бог да го накаже!!!”, предлага друг фейсбук потребител.

Ние предлагаме: 
ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

Коментари

  1. Проклети цигани! Да горят в ада! Такива мислят,че ще избягат от каквото и да е наказание(и за съжаление няма да бъдат наказани от Държавата),но от Справедливия Божий Съд никой не е избягал!!! Християнския Бог поруган не бива! Православните духовници и православните храмове поругани не биват!!! Който посмее да извърши такъв грозен грях-бял ден да не види! Такива за служават само едно:да горят в ада!!!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите от читатели, разположени под публикациите.